Today.ua

Анджеліна Джолі показала найкрасивішу трикотажну сукню на літо

Трикотажне плаття - чудова покупка на всі випадки життя і не на один сезон, і це чудово знає Анджеліна Джолі. Голлівудська актриса побачила світ в ідеальній сукні на літо 2023.

48-річна зірка фільму "Лара Крофт" потрапила до об'єктивів папараці в районі Вест-Віллідж, Нью-Йорк, куди вона приїхала разом зі своїм молодшим прийомним сином.

Для часу в місті Анджеліна Джолі обрала чудовий образ і, як завжди, елегантний та жіночний. Актриса одягнулася в чорне трикотажне плаття з довгими рукавами, V-подібним декольте, довжиною до середини гомілки, з розрізами на спідниці з боків та трикотажним поясом на талії. Сукня виконана з ідеального за щільністю матеріалу, що дозволяє комфортно почуватися влітку, але й не підкреслює недоліки фігури (хоча в актриси їх немає).

Приталене вбрання у всій красі підкреслило струнку фігуру 48-річної зірки - її довгі стрункі ноги, плоский живіт, вузьку талію та витончені ключиці.

Образ Джолі завершила чорними туфлями на високих підборах, м'якою сумочкою, яку несла під пахвою, сонцезахисні окуляри та золотими браслетами.

Таку сукню насправді можна носити з усім і з будь-якої нагоди: з кедами, в'єтнамками, сандалями, мюлями, лоферами, черевиками, ботильйонами та взуттям на підборах. В залежності від погоди можна накинути піджак, бомбер, пальто або тренч.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі порушила головне модне правило: що не можна одягати зі спідницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ