Today.ua

“Анастасії потрібна допомога“: близькі Заворотнюк вперше підтвердили, що у актриси рак

У Росії вперше відкрито підтвердили, що у актриси Анастасії Заворотнюк онкологічне захворювання. Раніше друзі і родичі зірки не бажали говорити безпосередньо про її діагноз, однак, днями подруга і партнерка по сцені чоловіка актриси Петра Чернишова, Тетяна Навка, виступила з офіційною заявою. Вона разом з іншими колегами організували відкритий збір коштів на допомогу Заворотнюк. Інформація була оприлюднена на сайті компанії Navka Show.

Зазначається, що весь прибуток від показу найближчого льодового шоу Навки "Аленький цветочек", яке відбудеться 10 листопада, буде перерахований родині Петра Чернишова та Анастасії Заворотнюк, а також фондам, що підтримують жінок з онкозахворюваннями.

"Анастасія — світла, щира і позитивна людина. І головне, за зовнішньою крихкістю і красою ховається сильна і вольова особистість. Я вірю, що наша ініціатива стане додатковим імпульсом для перемоги над важкою недугою", — заявила Тетяна Навка.

Також у колективі підкреслили, що вони знають, що головною метою для Петра і Анастасії на сьогодні є перемога над хворобою. І вони не сумніваються, що разом родина обов'язково здолає всі негаразди і скоро шанувальники знову побачать Анастасію з її променистою посмішкою.

Зараз лікарі відзначають, що Анастасія Заворотнюк йде на поправку, продовжуючи проходити курс реабілітації.

Нагадаємо, чоловік популярної актриси Петро Чернишов повернувся до роботи і вийшов на лід у льодовому мюзиклі Тетяни Навки, в якому відкатав головну партію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ