Today.ua

Анастасія Заворотнюк вийшла на зв'язок

Анастасія Заворотнюк вперше за місяць вийшла на зв'язок зі своїми підписниками. В Instagram актриси з'явилося посилання на повідомлення від її родини. Виходячи з тексту, родичі Заворотнюк проти того, щоб журналісти поширювали неправдиву інформацію про стан здоров'я актриси.

Сім'я Анастасії Заворотнюк заявила, що новина про те, що актрису паралізувало висмоктана з пальця, і це все черговий "бруд" і "страшилки", щоб пропіаритися на хворобі відомої людини.

Також відомо, що Анастасії Заворотнюк призначили новий курс лікування, адже у актриси може розвинутися тромбоз. Актрисі призначили курс масажу, а в ЗМІ з'явилася інформація про те, що російська зірка наполовину паралізована. Поки що позитивних новин немає, а стан актриси стабільний.

Крім того, буквально днями стало відомо про те, що зірка кіно більше не зможе ходити, а сім'я актриси спеціально нічого не розповідає, щоб привернути більше уваги до її персони.

Але багато користувачів мережі Інтернет обурені тим, що щодня з'являється все більше інформації про Анастасію Заворотнюк. Її прізвище навіть перше у списку у будь-яких пошукових системах. Багато хто вважає, що хвороба актриси не так страшна, як її описують родичі зірки, а весь галас з-за того, що Заворотнюк останнім часом стала нікому не потрібна в кіно.

Раніше ми повідомляли про те, що Анастасія Заворотнюк більше не зможе ходити і буде до кінця своїх днів пересуватися на інвалідному візку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ