Today.ua

Стало відомо, що стало причиною захворювання Заворотнюк на рак

Анастасія Заворотнюк вже третій місяць лікується від раку. Психолог і шаман Дардо Кусто, який особисто знайомий з Анастасією, розкрив причину раку у актриси. Він упевнений, що онкологічне захворювання у Анастасії Заворотнюк виникло через заздрість.

Нагадаємо, у Росії вперше відкрито підтвердили, що у актриси Анастасії Заворотнюк онкологія. Чутки про те, що «няня Віка» лікується від раку, ходили давно, але і сім'я, і друзі актриси воліли не говорити безпосередньо про діагноз. Тепер же колеги чоловіка Заворотнюк організували відкритий збір коштів на допомогу Анастасії та іншим онкохворим.

Психолог Кусто розповів, що Анастасія багато разів стикалася з заздрістю і зрадою, але старалася нікому про це не розповідати і носила біль в собі. Це і призвело до такого серйозного захворювання, як пухлина головного мозку. Тому експерт закликає людей уникати цієї помилки. У таких випадках шаман рекомендує звертатися до психологів, які допоможуть позбутися від негативу в кармі. Кусто впевнений, що на Анастасію Заворотнюк йде потік негативу від жінок, чиї чоловіки свого часу йшли до неї.

Нагадаємо, чоловік популярної актриси Петро Чернишов повернувся до роботи і вийшов на лід у льодовому мюзиклі Тетяни Навки, в якому відкатав головну партію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ