Today.ua

Анастасія Волочкова забула вдягти панчохи: провокаційні фото

Анастасія Волочкова знову напоролася на чергову порцію критики в свою адресу. Відома прима вирішила показати свій новий образ. Артистка в одній норковій шубі, міні-сукні і чорних туфлях на височенному каблуці позує перед камерою. Нове фото Волочкова виклала на своїй сторінці в Intagram. Найбільше шанувальники Волочкової звернули увагу на те, що вона без панчох, коли на вулиці дуже холодно. Багато відзначили синці і дуже худі ноги, а туфлі за словами підписників взагалі не доречно було одягати на голе тіло.

"Купіть собі нарешті пристойні туфлі, кросівки, треники і нарешті - колготки і шампунь!" - пишуть зірці фанати в соціальній мережі.

Також Волочкову обізвали "дивом в пір'ї", і запропонували більше так не показуватися. Анастасія Волочкова взагалі не реагує на гнівні коментарі, а навпаки, балерина любить підлити масла у вогонь своїми провокаційними фото. Ось навіть нещодавно популярна російська артистка виставила знімок в лазні, де вона обмазана "чорним брудом". Волочкова не соромлячись виставила своє голе тіло на загальний огляд, а все для того, щоб побільше людей написали їй коментарі. Балерина завжди любила привертати до себе увагу такими витівками.

Раніше ми повідомляли про те, що Анастасія Волочкова, яка останнім часом досить часто фігурує в ЗМІ, вже давно відома своєю пристрастю до холодних обмываниям. Але в цей раз купання в купелі закінчилося не так добре, як зазвичай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ