Today.ua

АМКУ відмовив Lifecell у визнанні мобільних операторів Vodafone і Kyivstar монополістами: названо причину

Антимонопольний комітет України (АМКУ) пояснив мобільному оператору Lifecell, чому відмовився визнавати монополістами Kyivstar і Vodafone.

Марія Процишен, державний уповноважений відомства з питань ринку телеком-послуг, розповіла, що Lifecell просив АМКУ визнати операторів Київстар і Vodafone монополістами тому, що ті встановили загороджувальні тарифи на дзвінки на інші мережі, використовуючи своє домінуюче становище.

За словами Процишен, Антимонопольний комітет України відмовив Lifecell у визнанні українських мобільних операторів Vodafone і Kyivstar монополістами з двох причин:

Марія Процишен також нагадала, що "Лайфселл" і АМКУ судяться і з іншого питання - посекундної тарифікації. Оператор інформує абонентів про посекундну тарифікацію, але знімає плату в першу секунду за повну хвилину.

Раніше Today.ua писав, що український оператор мобільного зв'язку Lifecell, який за рік втратив мільйон клієнтів, продовжує знущається над своїми клієнтами. Українці все частіше скаржаться на Lifecell: погана якість зв’язку, огидний інтернет, наплювацьке ставлення співробітників компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ