Today.ua

Алла Пугачова відмовилася виступати в Росії: що сталося

Алла Пугачова, навколо якої останнім часом ходить багато чуток про розлучення, відмовилася виступати в Росії напередодні Нового року та брати участь у "новорічних вогниках". Про таке несподіване рішення повідомила представниця Примадонни Олена Чупракова російським ЗМІ.

З чим пов'язане таке рішення королеви російської естради, не уточнюється. Можливо, Алла Борисівна втомилася від роботи, яка за останній рік на неї навалилася. Це і ювілейний концерт, і телевізійні зйомки для "Першого каналу", і вихід фільму "Той самий концерт", який зараз в прокаті в Росії. Тому і без "новорічних вогників" робота у Пугачової є, та йти зі сцени вона не збирається.

Як відомо, у 2017 році росіяни написали петицію, в якій розкритикували новорічний ефір за участі Алли Пугачової. Глядачі вимагали, щоб керівництво "Першого каналу" запрошувало на "новорічні вогники" нових артистів, а не лише "легенд" естради. Однак, в 2018 році, в новорічну ніч Алла Пугачова знову з'явилися на телеекранах, правда не в живу. "Перший канал" повторив її старий кліп, записаний для минулої новорічної ночі. Що б не говорили телеглядачі, але будь-яка поява Алли Борисівни на екранах завжди піднімає рейтинги телеканалів. Її люблять та знають напам'ять усі пісні. Що вирішать телеканали цього року, незабаром стане відомо.

Багато фанатів Примадонни сподіваються, що вона все-таки передумає і виступить хоча б на одному новорічному концерті.

Раніше повідомлялося, що Алла Пугачова розлучається з Максимом Галкіним, який за чутками зраджує їй з молодими коханками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ