Today.ua

“Приклад для інших“: Алла Мазур лікується від раку і ходить на роботу

Алла Мазур, яка зараз проходить курс хіміотерапії, зараз дуже рідко з'являється на екранах. Колеги Мазур розповіли про те, як вона себе зараз почуває, і як вони нею пишаються. Адже телеведуча не перестає працювати, незважаючи на свою хворобу.

Лідія Таран розповіла, що вони з іншими колегами підміняють Аллу Мазур у випуску новин. Таран також повідомила, що всі колеги разом з іншими небайдужими українцями переживають за здоров'я Мазур і захоплюються її силою духу. Адже Алла Мазур не побоялася розповісти про свою страшну хворобу на всю країну. І це великий подвиг, адже тепер інші жінки просто зобов'язані сходити до лікаря, щоб обстежитися. Українкам варто пам'ятати, що їм потрібно бути здоровими для того, щоб виховувати своїх дітей.

"Вона молодець! Ми навіть не очікували, що вона вийде в ефір вже після початку курсу лікування. Ми були впевнені, що деякий час нам треба буде її підстрахувати, але вона вийшла в ефір", - додала Лідія Таран зі сльозами на очах.

Поки Алла Мазур проходить курс хіміотерапії і намагається побороти рак, усі українці чекають радісних новин про її одужання.

Раніше ми повідомляли про те, що Алла Мазур, відома українська телеведуча, про онкологічної хвороби якій нещодавно стало відомо, зробила важливу заяву.

Також у соціальних мережах Алла Мазур закликає всіх дбайливо ставитися до свого здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ