Today.ua

AliExpress скасовує доставку в Україну через коронавірус

AliExpress, один з найбільших торгових майданчиків у світі, почав скасовувати доставку в Україну через спалах коронавірусу в Китаї. Про це повідомляють українські покупці, які оформлювали замовлення на AliExpress.

Наразі відомо, що через коронавірус, який швидко поширюється в Китаї та за його межами, продавці, що працюють через AliExpress, тимчасово зупинили доставку товарів.

"Дорогі друзі, через епідемію товар не може бути доставлений. Будь ласка, скасуйте ваше замовлення. Ми постараємося повернути гроші якомога швидше", - йдеться в повідомленнях, які отримують українські замовники товарів.

Як відомо, про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Попередньо встановлено, що збудником захворювання став новий тип коронавірусу - 2019 nCoV. Вірус передається від людини до людини. Інкубаційний період коронавірусу триває від 2 до 12 діб.

Нагадаємо, раніше відомий український лікар Євген Комаровський підтвердив дані "Укрпошти" про те, що посилки з Китаю є безпечними. Доктор пояснив, що вірус може існувати в організмі людини приблизно 14 днів, а потім виникає сама хвороба, яка триває 5-7 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ