Today.ua

Ахметов звів палац під Києвом завдяки “Роттердам+“ (відео)

Найбагатший доларовий мільярдер в Україні Рінат Ахметов (його капітал - $6 мільярдів) звів під Києвом розкішний палац. Стало відомо, що він побудував королівство на кошти, отримані від реалізації схеми «Роттердам+»: 25 гектарів лісу, ландшафтний дизайн, в центрі – симетричний палац, кілька гаражів. На сьогоднішній день будівництво триває.

Зазначається, що, згідно з даними НАБУ і САП, на схемі «Роттердам+» заробляли компанії Ахметова.

«Поки антикорупційні органи роздають підозри фігурантам схеми, справи Ахметова йдуть вгору», — підкреслили українські журналісти.

https://youtu.be/DaaC0sbg6VE

Нагадаємо, виконавча служба заарештувала практично 93% цінних паперів приватної телекомунікаційної компанії, найбільшого в країні оператора фіксованого зв'язку «Укртелеком», який належить українському олігарху Рінату Ахметову. Акції були арештовані через борги в розмірі майже 1,8 млрд гривень компанії ESU перед державним "Ощадбанком".

Раніше повідомлялось, що президент України Володимир Зеленський “переконав” олігарха Ахметова, що йому вигідніше дати показання на Порошенка і інвестувати мільярди в економіку України, ніж відправитися у в’язницю разом з екс-президентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ