Today.ua

Адвокат Коломойського прокоментував чутки про своє призначення головою АП

Радник новообраного президента України з юридичних питань Андрій Богдан заявив, що Володимир Зеленський планує призначити на посаду голови Адміністрації президента людину з найближчого оточення, якій найбільше довіряє. Про це він сказав сьогодні, 21 травня, під час брифінгу.

Так, на питання про те, хто претендує на цю посаду, юрист відповів:

"Володимир Зеленський вважає, що на таку посаду має бути призначена людина з найближчого оточення, якій він довіряє. Проте, яке рішення він ухвалить, я повідомити не можу".

На уточнююче питання про те, чи може Зеленський призначити головою АП його, Богдан відповів, що таке рішення поки що не ухвалено, і перші кадрові укази можливо з'являться тільки ввечері 21 травня.

Радник Зеленського зазначив, що у випадку призначення його на певні державні посади він завершить свою адвокатську практику.

Нагадаємо, раніше український олігарх Ігор Коломойський розповів, що юрист Андрій Богдан, який здійснював юридичний супровід передвиборчої кампанії Володимира Зеленського, є його особистим адвокатом. Крім того, Коломойський сказав, що Богдан також працює не тільки на нього, а і на інших людей, що "дратує" олігарха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ