Today.ua

Абоненти Lifecell можуть безкоштовно дзвонити на будь-які українські номери: як це зробити

Lifecell, один з найбільших мобільних операторів України, має унікальну послугу, про існування якої мало хто знає. Зокрема, абоненти Lifecell можуть безкоштовно здійснювати дзвінки на будь-які українські номери.

Щоб отримати таку можливість, у абонента повинен бути смартфон з встановленим додатком BiP - мессенджер, який практично нічим не відрізняється від інших. Додаток є безкоштовним, тож його можна в будь-який момент скачати. Після завантаження та установки необхідно зареєструватись. Відкривши додаток, знайдіть функцію BiP Out, за допомогою якої і з'являється можливість дзвонити, коли у вас немає коштів на рахунку.

Установивши додаток BiP, на телефоні необхідно активувати послугу "аварійних дзвінків". Для цього в номеронабирачі введіть комбінацію *911# і натисніть кнопку виклику. Дочекавшись повідомлення, в якому зазначається, що Lifecell надає вам 100 хвилин і 500 Мб інтернету, для здійснення безкоштовного дзвінка треба лише знайти точку доступу до інтернету, відкрити BiP Out та викликати контакт. У співрозмовника не обов'язково повинен бути встановлений аналогічний месенджер, адже дзвінок буде надходити саме на SIM-карту.

Нагадаємо, мобільний оператор Київстар закриває низку популярних тарифів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ