Today.ua

Абоненти Київстар допомогли пацієнтам дитячої онкології

Київстар, найбільший український оператор телекомунікацій, спільно з Міжнародним благодійним фондом «Українська Біржа Благодійності» в рамках ініціативи «Дитяча надія» допомогли Одеській обласної дитячій лікарні закупити медичне обладнання в клініко-діагностичну лабораторію. На кошти, які абоненти Kyivstar перерахували за допомогою SMS-повідомлень, були закуплені напівавтоматичний біохімічний аналізатор і термостат. Тепер понад 500 маленьких пацієнтів, хворих на рак, зможуть отримати більш точні біохімічні обстеження і необхідне лікування.

- Ми щиро дякуємо кожному абоненту за внесок, - сказала Ганна Захараш, директор з корпоративних комунікацій Київстар. - Завдяки вашій участі Одеська лікарня отримала напівавтоматичний біохімічний аналізатор і термостат. Я впевнена, що завдяки "Дитячої надії" допомогу отримають українські медичні установи з найбільш значними потребами в обладнанні та матеріалах.

У компанії Київстар також нагадали, що кожен абонент передплаченого зв'язку Київстар може пожертвувати гроші на допомогу дітям. Пожертвування може бути разовим — від 1 грн до 3000 грн — або регулярним – 2, 5, 10, 15 і 20 грн. Регулярне пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 гривень. Зазначається, що кошти, які абоненти жертвують за допомогою SMS, не оподатковуються.

- Спільний проект з компанією Київстар дозволяє абонентам мобільного оператора по всій країні легко і швидко зробити добру справу, не випускаючи телефон із рук, - каже Ірина Гуцал, директор МБФ «Українська Біржа Благодійності». - Мета нашого національного проекту "Дитяча надія" - забезпечити життєво необхідним обладнанням лікарні, які лікують дітей з онкологічними захворюваннями, адже разом ми можемо допомогти їм і стати для них дитячою надією.

Раніше Київстар і Міносвіти визначили переможця конкурсу «Всеукраїнський фестиваль інновацій», який отримав головний приз – 100 тисяч гривень на розвиток конкурсного проекту. Призовий фонд для заохочення переможця надав один з найбільших операторів мобільного зв’язку Kyivstar. Перше місце зайняв проект CamTouch. Засновник стартапу CamTouch – 22-річний Андрій Коноваленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ