Today.ua

“А ми на морі“: міністр Розенко з нареченою передають пенсіонерам привіт із Грузії

Віце-прем'єр України Павло Розенко вирушив зі своєю нареченою Оленою-Христиною Лебідь на дорогий курорт у сонячну Грузію. Знімками з відпочинку кохана Розенко активно ділиться на своїй сторінці в Instagram.

Ведуча показала спільне пляжне фото з Розенко, що лежить у неї на спині.

"Засмага особливо добре хапається на спину. Особливо, коли не очікуєш, що засмага - у мокрих шортах", - підписаний знімок з віце-прем'єром.

Телеведуча влаштувала також невелику фотосесію на пляжі. На одному фото вона демонструє свою аскетичну фігуру в леопардовому купальнику. На іншому - позує в ефектному жовтому сарафані.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" size="medium" ids="77952,77953"]

Український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці у Facebook висловив обурення таким станом справ. Він засуджує міністра за те, що він відпочиває на дорогому курорті, в той час як українські пенсіонери рахують останні копійки.

"Поки українські пенсіонери рахували останні копійки, Павло Розенко, зі своєю подругою, вирушив до Грузії, на фешенебельний курорт. Як все таки був правий геніальний Віктор Гюго. Рай багатих, дійсно створений з пекла бідних", - прокоментував відпочинок Розенка блогер.

Раніше наречена Павла Розенка Олена-Христина Лебідь опублікувала у соцмережі пікантне фото зі своїм коханим-політиком, у підпису до якого зізналася йому у своїх почуттях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ