Today.ua

70-річна Бріжит Макрон у сукні з діамантами зачарувала красою на банкеті у Версалі

Чета Макрон днями влаштувала великий урочистий прийом з нагоди візиту короля Чарльза та його дружини Камілли. Вечірка відбулася у Парижі, у замку Версаль.

Президент Франції Еммануель Макрон та перша леді Бріжит Макрон у середу ввечері приймали короля Чарльза III та його дружину на шикарному банкеті у колишній королівській резиденції Франції – Версальському палаці. Урочистість відбулася у рамках триденного візиту британського монарха, спрямованого на демонстрацію основної сили зв'язків між Ла-Маншем навіть після Брекситу.

Дружини президента та короля обидві для виходу у світ обрали розкішні образи від французького модного будинку Dior. 76-річна королева-консорт Камілла з'явилася на публіці у довгій темно-синій сукні-кейпі з V-подібним вирізом, який вона прикрасила масивною прикрасою з коштовним камінням із королівської колекції.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от The Royal Family (@theroyalfamily)

А ось 70-річна Бріжит зупинила свій вибір на більш класичному силуеті, щоб підкреслити свою струнку фігуру. Дружина французького президента одягла темно-синю вечірню сукню з атласними рукавами, широким коміром, поясом і манжетами, прикрашеними дорогоцінним камінням. Образ Макрон завершила кільцями, діамантовим браслетом, годинником та сережками, а також тримала невеликий клатч. Волосся дружина Еммануеля Макрона поклала в елегантну зачіску, а в макіяжі зробила акцент на очах.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Brigitte & Emmanuel Macron Fanpage (@lesmacron)

Нагадаємо, 70-річна Бріжит Макрон у купальному костюмі викликала фурор зовнішнім виглядом та молодою фігурою на відпочинку з чоловіком на яхті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ