Today.ua

70-річна Бріжит Макрон у білій сукні з імітацією корсета затьмарила перших леді у Вільнюсі

Бріжіт Макрон приєдналася до свого чоловіка під час поїздки до Вільнюсу на саміт НАТО. 70-річна перша леді Франції зачарувала своїм зовнішнім виглядом, стрункою фігурою та вибором вбрання.

11 липня учасники саміту, який відбудеться у Вільнюсі, а також їхні дружини зібралися разом на державну вечерю у Президентському палаці у Литві, організовану президентом та першою леді.

Серед гостей були лідери Туреччини, України, Японії, Нової Зеландії, Південної Кореї, Німеччини, Австралії та, звичайно, Франції.

Усі погляди були прикуті до 70-річної колишньої вчительки, яка приїхала зі своїм молодим чоловіком – 45-річним Еммануелем Макроном. Для урочистого заходу Бріжит обрала дивовижну білу сукню облягаючого силуету, з довгими рукавами, коміром стійкою, довжиною до коліна та цікавими деталями, що імітують корсет.

Образ дружина французького президента завершила чорними туфлями-човниками, клатчем у тон, широким золотим браслетом, висячими сережками та іншими коштовностями. Волосся перша леді Франції поклала в цікаву зачіску, залишивши чубчик обрамляти обличчя.

Брижіт фотографи зняли, коли вона жваво розмовляла з президентом і першою леді України, розсмішивши їх своїм чудовим почуттям гумору.

"Дві красиві президентські пари", "Завжди така елегантна наша Бріжит Макрон", "Завжди посміхається, гарна сукня", "Перша леді дуже добре представляє Францію, що за клас", "Пара, яку я так люблю!" , "Вони, як завжди, чудові", - пишуть фоловери під фото в Інстаграм.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Brigitte & Emmanuel Macron Fanpage (@lesmacron)

Нагадаємо, 70-річна Бріжит Макрон у міні-сукні з пишними рукавами затьмарила красою на державному банкеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ