Today.ua

53-річна Дженніфер Лопес у пудровому купальнику з відкритою спиною показала, як потрібно робити фото на відпочинку

Дженніфер Лопес насолоджується відпусткою разом із чоловіком. Зірка показала, як правильно потрібно фотографуватися в купальнику, щоб виглядати на всі сто.

Разом з Беном Аффлеком та дітьми американська співачка та актриса вирушила у відпустку до Хемптонсу - елітного містечка, в якому відпочиває еліта та знаменитості.

Одного дня зірка вирішила провести час біля басейну, і не змогла не влаштувати фотосесію. У кадрі вона постала у цільному пудровому купальнику з цікавою лінією декольте, перфорацією та глибоким вирізом на спині. Її образ завершила підвіска на шиї з її ім'ям, товсті золоті сережки-кільця та брендові сонцезахисні окуляри. Волосся вона прибрала в тугий пучок на потилиці.

"Сподіваюся всі чудово провели час на цих вихідних, наповнених любов'ю, веселощами, разом із сім'єю та друзями", - зазначила Дженніфер Лопес.

Крім селфі, вона також опублікувала інші фото, показавши одну з найвдаліших поз для фотосесії на пляжі або біля басейну. Зірка сіла на шезлонгу, прибравши ноги під себе, вона прогнула спину, щоб створити гарні жіночні вигини.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Напередодні свого 54-річчя виглядає Дженніфер Лопес чудово і може похвалитися чудовою фігурою, стрункими ногами без целюліту, підтягнутою шкірою, плоским животом та вузькою талією.

Звичайно ж, фанати не змогли стримати захоплення, залишивши під публікацією безліч захоплених коментарів.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у білій сукні з відкритою спиною зачарувала милим літнім вбранням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ