Today.ua

53-річна Дженніфер Лопес у плетеній спідниці та топі похвалилася рельєфним пресом

Дженніфер Лопес вибралася у світ і поділилася своїм розкішним вбранням. 53-річна співачка засвітила ідеальний прес у топі та спідниці із заниженою посадкою.

В особистому обліковому записі в Інстаграм американська зірка опублікувала серію фотографій, зроблених в одному із закритих закладів Лос-Анджелеса. На вечірку зірка фільму "Моє нестримне весілля" прийшла в дуже цікавому образі, наголосивши на головних перевагах своєї фігури.

"На зразок старого голлівудського гламуру, але з родзинкою", - зазначила у публікації Джей Ло.

Вибір зірки впав на цікавий сексі-костюм, що складається з плетеної нюдової спідниці та крихітного топу. Вбрання Лопес доповнила класичним прямим піджаком у білому відтінку з чорними ґудзиками, своїми улюбленими босоніжками на ультрависокому підборі та танкетці.

Також артистка вибрала незвичайні аксесуари. Дружина Бена Аффлека пов'язала на голову хустку, а зверху вдягла світлий капелюх Федору.

На фото, де Дженніфер позує без піджака, можна у всій красі оцінити її приголомшливі форми, а саме рельєфний живіт і виступаючі косі м'язи живота. Задля цього Лопес дуже багато працює та займається спортом. Проте, як розповів раніше чоловік зірки, співачка не відмовляє собі в їжі, воліючи лише збільшити навантаження у спортзалі.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у блузі з вільними рукавами та спідниці з підтяжками показала стильне коктейльне вбрання.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ