Today.ua

46-річна зірка серіалу “Баффі – винищувачка вампірів“ вразила шанувальників фігурою у купальнику

46-річна Сара Мішель Ґеллар привернула увагу численних шанувальників новими фото. Зірка серіалу "Баффі – винищувачка вампірів" похвалилася стрункою фігурою та отримала безліч компліментів.

Американська актриса, яка здобула всесвітню популярність завдяки ролі Баффі в культовому серіалі, активно веде власний блог в Інстаграм. Навіть перебуваючи у відпустці із чоловіком Сара Мішель Геллар не втрачає можливості показати підписникам деякі моменти своєї подорожі.

Ось і в одній з нових публікацій зірка поділилася серією фотографій, для яких позувала в гарному купальнику жовтого кольору та пісочному солом'яному капелюсі. Пляжне вбрання відкрило публіці струнку та підтягнуту фігуру 46-річної актриси. А на інших знімках Сара з'явилася у бікіні з яскравим принтом.

"Якщо я залишила ваші повідомлення непрочитаними ... Ось чому. Фото з відпустки, частина перша", - підписала кадри Геллар.

Шанувальники захопилися, побачивши улюблену актрису в такому образі. Вони зазначили, що у свої роки, народивши двох дітей, зірка виглядає приголомшливо. Багато фанатів говорять, що Сара практично не змінилася з тих часів, коли грала Баффі (хоч і минуло більше 20 років).

"Ви повинні продавати ці фото як календар", "Гаряча", "Дуже красиві ніжки, моя королева", "Виглядаєш приголомшливо", "Це єдина людина з усіх кого я знаю, хто старіє навпаки", - пишуть у Мережі.

А раніше фото із відпустки показала шанувальникам Кетрін Зета-Джонс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ