Today.ua

4 причини купити квартиру в Броварах

Життя в столиці дає безліч переваг. Це не тільки можливість знайти добре оплачувану роботу, але і велика різноманітність місць для проведення дозвілля, доступна медицина і величезна кількість магазинів із розпродажами. Але дозволити собі покупку житла в Києві можуть далеко не всі, та й шум столиці приваблює небагатьох. Квартира в передмісті може стати прекрасною альтернативою. Обов'язково варто розглядати Бровари. Найкращі пропозиції вдасться зустріти на OLX.

Безпосередня близькість до столиці

Тим, хто вирішить купити квартиру, Бровари підійдуть ідеально. Тому саме час переглянути актуальні пропозиції житла в цьому місті: https://www.olx.ua/uk/nedvizhimost/kvartiry/prodazha-kvartir/brovary/. Відстань до найближчої станції метро складає всього 13 км. Відгуки показують, що з Броварів у деяких випадках вдається дістатися до роботи швидше, ніж з окремих районів Києва.

Розвинена інфраструктура

Близькість до столиці зобов'язує місто розвиватися у відповідному напрямку. У Броварах є все, що необхідно для комфортного життя:

Чого тільки вартий «Термінал», у якому можна побалувати дітей водними розвагами навіть у зимовий час.

У місті є 11 шкіл і одна гімназія. Освітні установи беруть участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, займають не останні місця. Функціонує також Броварський дитячий центр творчості, в якому малюки з ранніх років можуть проявити свої таланти.

Свіже повітря

Великою перевагою передмістя є відсутність величезної кількості транспорту і близькість до живої природи. У Броварах немає такої кількості машин, як у Києві. А недалеко від міста є шикарні ліси, в яких можна не тільки погуляти, але і назбирати гриби і ягоди.

Ціни на нерухомість

Вартість квартир у Броварах буде значно нижчою, ніж у столиці. На OLX можна зустріти пропозиції як на первинному, так і на вторинному ринку. Забудовники часто пропонують вигідні умови розстрочки. Тому молодим людям, які мають хорошу роботу в Києві, не складе особливих труднощів купити квартиру в передмісті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ