Today.ua

Впав на сцені і помер 30-річний співак із Бразилії: відео з концерту

У Бразилії стався інцидент, який не залишив байдужим людей з інших країн. Прямо під час виступу 30-річний співак Педро Енріке знепритомнів і помер. НП потрапила на відео.

Для шанувальників бразильського виконавця пісень на християнську тематику Педро Енріке вечір 14 грудня став сумною датою. Їхній кумир знепритомнів просто на сцені і помер. Інцидент стався під час релігійного заходу у Бразилії, де виступав артист, та потрапив на відео, яке незабаром було опубліковано у мережі.

На кадрах можна побачити, як Педро стоїть на краю сцени, співає одну зі своїх пісень та спілкується із публікою. В якийсь момент може здатися, що виконавець просто втратив рівновагу і впав. Команда Енріке і гості відразу кинулися йому на допомогу і викликали швидку допомогу.

Медики, які прибули на місце інциденту, терміново доставили артиста до найближчої клініки, де й констатували його смерть. Пізніше звукозаписна компанія, з якою працював Педро, повідомила, що причиною його смерті став обширний серцевий напад. Чоловікові було лише 30 років.

Енріке, який півтора місяця тому став татом, описують як веселу молоду людину, вірного друга, справжнього чоловіка і відданого батька. Повідомляється, що незадовго до початку виступу та своєї смерті співак скаржився на втому.

А раніше ми писали, що Тоня Матвієнко вперше прокоментувала смерть мами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ