Today.ua

17-річна дочка Ольги Фреймут збільшила губи та нарвалася на хейт

Дочка Ольги Фреймут вперше видалила нове фото зі свого Інстаграма, яке викликало бурю негативу. За спадкоємицю навіть заступилася зіркова матуся, яка зовсім не за етикетом образила хейтера.

В особистому обліковому записі в Інстаграм 17-річна Злата Мітчелл опублікувала нове фото. Дівчина, яка живе та навчається у США, зробила селфі у машині. У кадрі вона постала в трендовій сірій кофтині на зиппері і з розпущеним волоссям. Проте вся увага була прикута до її губ.

Якщо порівняти нові та архівні фото доньки української ведучої, то здається, що дівчина-підліток зважилася на збільшення розміру губ принаймні верхньої. Справді невідомо, чи це справді філери або вдало нанесений макіяж.

У будь-якому випадку, знімок став тригером для деяких інтернет-користувачів. Так, одна з підписниць під ніком he.lga3158 прокоментувала: "Яке страшне". Цей коментар став останньою краплею у терпінні Ольги Фреймут, яка різко відреагувала на образу.

"Ви про себе? Самокритично, але згодна. Ви - потвора", - написала зіркова матуся, експерт з етикету та екс-директор школи леді "Від пацанки до панянки".

Через деякий час публікація зникла з акаунта Злати в Інстаграм, що стало першим випадком, коли дівчина видалила фото. І це при тому, що інші її публікації викликали у фоловерів не менш приємні коментарі.

"Чесно кажучи, тут нічого ні красивого, ні розумного", "Жесть", "Жах", "А де мама в коментах зі своїми манерами", - можна часто побачити в коментарях під постами Злати.

Нагадаємо, 17-річна дочка Фреймут у бікіні засвітила пишні форми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ