Today.ua

17-річна біологічна дочка Джолі та Пітта засвітила модельні ноги у міні-шортах

Рідна дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, як не намагається за хлопчиковим одягом, не може приховати свою красу та жіночність. Шайло викликала фурор на публіці у коротких шортах, похвалившись ідеальними модельними ногами.

Повернувшись із Нью-Йорка, куди діти їздили разом із мамою, брати та сестри вирішили чудово провести час разом. Їх застали папараці в Лос-Анджелесі, коли 18-річна Захара, 19-річний Пакс, 17-річна Шайло та 14-річний Нокс вийшли разом купити прохолодні напої.

Уся увага була прикута до старшої біологічної доньки відомих голлівудських акторів, яка, як зазначають шанувальники, росте точно копією своєї зіркової матусі. До того ж зараз Шайло носить стрижку "під хлопчика" - її голову прикрашає "їжачок" світлого волосся. Таку ж зачіску свого часу носила Джолі у 1997 році, щоб перетворитися на роль супермоделі Джії Каранджі у фільмі "Джиа".

Для прогулянки з братами та сестрою дівчинка одягла об'ємне червоне худі, високі кеди та коротенькі чорні джинсові шорти, виставивши на показ свої ідеальні рівні підтягнуті ноги.

Раніше ходили чутки, що Шайло планувала стати хлопчиком. Бажання дівчинки нібито активно підтримувала мати, даючи їй повну свободу дій, а от батько був категорично проти. Звичайно ж, поки дитині не виповниться хоча б 18 років, ні про які операції говорити не можна.

Нагадаємо, Вів'єн Джолі-Пітт потрапила в об'єктиви папараці. До мережі потрапили рідкісні фото молодшої біологічної дочки відомих акторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ