Today.ua

16 років подружнього життя: Зеленські відзначили річницю весілля

Вчора, 6 вересня, Володимир та Олена Зеленські відзначили річницю весілля - 16 років подружнього життя. Про це написав на своїй сторінці в Facebook український блогер Михайло Шнайдер.

"Сьогодні Володимир Зеленський і Олена Зеленська відзначають 16-ту річницю весілля. Зі святом вас, друзі. Будьте щасливі", - написав він.

В коментарях користувачі приєднались до привітань та побажали подружжю кохання і ще багато років щасливого життя.

Нагадаємо, раніше друг дитинства Зеленського Олександр Пікалов, який також є художнім керівником “Кварталу 95”, розповів історію знайомства Володимира і Олени.

Так, Пікалов розповів, що одного разу взяв у Олени відеокасету з фільмом. А коли прийшов час віддавати, то він відправив Зеленського замість себе. Варто зазначити, що Пікалов також був свідком на їхньому весіллі.

Також, за його словами, Зеленським зараз доводиться складно, і вони сильно втомлюються через те, що навколо них багато галасу, всі навколо говорять і пишуть про них.

Олександр Пікалов також розповів, що його не порадувала новина про те, що його друг дитинства Володимир Зеленський вирішив піти в політику і балотувався в президенти. Але, не дивлячись на це, він його підтримував під час передвиборної кампанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ