Today.ua

14-річний підліток з України став жертвою ДТП у Польщі, спричиненої п'яним водієм (ФОТО)

У Польщі загинув 14-річний підліток з України. Хлопець став жертвою ДТП, спричиненої п'яним водієм. Трагедія сталась у Великопольському воєводстві на заході країни.  

Про це повідомляє ukrinform, посилаючись на Tvn24.

Як усе було

Як повідомила речниця  поліції міста Шамотули Сандра Худа, ДТП сталася на дорозі між населеними пунктами Памьонтково і Баборово.

Автомобіль Fiat Seicento, що рухався дорогою, трохи пригальмував, оскільки перед ним їхала велосипедистка. В цей час на за ним їхав на короткій дистанції інший легковик -  Volkswagen Passat. Водій Volkswagen вчасно не зреагував на уповільнення руху автівки, що їхала попереду, і на повному ходу врізався у Fiat.

Від удару Fiat викинуло на зустрічну смугу руху, і він врізався в Opel Corsa, який їхав назустріч. А Volkswagen розвернуло і понесло на узбіччя дороги. Як на біду, в цей час там якраз присіли відпочити два підлітки-велосипедисти.

Некерований автомобіль завдав обом хлопцям важких травм. Їх терміново доправили до лікарні. Та, на жаль, одного з них медикам врятувати не вдалося. Другий – у дуже важкому стані, і лікарі продовжують боротись за його життя. Загиблим виявився 14-літній хлопець з України.

 

 

Польська поліція, яка прибула на місце ДТП, з'ясувала, що призвідник аварії – водій Volkswagen Passat був п'яний. 40-річний місцевий чоловік сів за кермо, маючи у крові 1,6 проміле алкоголю. Винуватця затримали. Найближчим часом йому, очевидно, мають виснути обвинувачення у ненавмисному вбивстві.

Нагадаємо, в Києві потрапив у ДТП відомий блогер та бодібілдер Сергій Данилець. Чоловік не впорався з керуванням і врізався на своєму BMW у стовп. У важкому стані його забрали до лікарні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ